Items where Author is "Wirawan, ,"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Other
Number of items: 9.

Other

Wirawan, , and Tantalu, Lorine and Suliana, Gatut Cek Plagiasi Efektivitas Daun Singkong (Manihot esculenta) Var. Malang 1 Sebagai Pereduksi Kadar Formalin Pada Udang Putih (Pennaeus vannamei). Politeknik Lampung, Lampung.

Wirawan, , and Iskandar, Taufik and Suliana, Gatut Cek Plagiasi Pemanfaatan Ampas Tahu Untuk Olahan Pangan Dari Limbah Pengolahan Industri Tahu Di Kelurahan Tunggulwulung Kota Malang. Unitri Press, Malang.

Wirawan, , and Mushollaeni, Wahyu and Suhendri, Hendrik Peer Review Business Image Improvement and Quality of Products of Meatballs Household Business and Catering. Journal of Economics, Management and Trade, India.

Wirawan, , and Tantalu, Lorine and Suliana, Gatut Peer Review Efektivitas Daun Singkong (Manihot esculenta) Var. Malang 1 Sebagai Pereduksi Kadar Formalin Pada Udang Putih (Pennaeus vannamei). Politeknik Lampung, Lampung.

Wirawan, , and Suliana, Gatut and Iskandar, Taufik Peer Review Pemanfaatan Ampas Tahu Untuk Olahan Pangan Dari Limbah Pengolahan Industri Tahu Di Kelurahan Tunggulwulung Kota Malang. Unitri Press, Malang.

Santosa, Budi and Wirawan, , Similarity Chemistry Changes in Minimally Process Snake Fruit Variety Pondoh during Storage in Room Temperature which Coating Used Edible Coating from Starch of Jackfruit Seed. IEESE Institute of Excellent Engineer, Jombang.

Wirawan, , and Tantalu, Lorine and Suliana, Gatut Similarity Efektivitas Daun Singkong (Manihot esculenta) Var. Malang 1 Sebagai Pereduksi Kadar Formalin Pada Udang Putih (Pennaeus vannamei). Jurnal Penelitian Pertanian Terapan Lampung, Lampung.

Wirawan, , and Suliana, Gatut and Iskandar, Taufik Similarity Pemanfaatan Ampas Tahu Untuk Olahan Pangan Dari Limbah Pengolahan Industri Tahu Di Kelurahan Tunggulwulung Kota Malang. Unitri Press, Malang.

Santosa, Budi and Wirawan, , and Muljawan, Rikawanto Eko Similarity Pemanfaatan molase sebagai sumber karbon alternatif dalam pembuatan nata de coco. Department of Food Science and Technology, Agriculture Faculty, Yudharta University, Indonesia, Pasuruan.

This list was generated on Thu Jun 24 06:32:50 2021 WIB.